Om oss

Vår mission och vision

Välkomna till Tellus Fiber – ledande inom fiberoptikteknologi. Vi skapades av branchens mest erfarna, med en tydlig ambition: att möta framtidens B2B-landskaps behov. Vi levererar inte bara toppmoderna produkter; vi skapar en global community baserad på förtroende, vision och outtröttligt engagemang för kvalitet.

Vi sätter våra kunder i centrum, med målet att skapa varaktiga relationer. Genom intuitiva digitala lösningar och fokus på kristallklar kommunikation, strävar vi efter att vara din följeslagare i den snabbt föränderliga fiberoptikvärlden.

Tellus Fiber är mer än en leverantör – vi är din partner mot en ljusare, snabbare framtid.

Vår historia

Tellus Fiber började som en vision från branchens framstående experter. Vårt unika erbjudande: en skräddarsydd digital upplevelse, oslagbar kundservice och state-of-the-art produkter. Genom vår samlade expertis ville vi erbjuda en holistisk lösning för dagens behov.

Trots utmaningar, förblev vår passion och beslutsamhet oupphörlig, med en ständig strävan efter teknologisk excellens kombinerad med kostnadseffektivitet.

Service och drift

Hos Tellus Fiber, tjänar vi en bred kundbas, från telekomjättar till företag och offentliga institutioner. Vår främsta uppgift: att vara din betrodda partner, leverera produkter som är både innovativa och kostnadseffektiva.

Vi är stolta över vårt omfattande produktsortiment, med snabba leveransalternativ. Och för de speciella behoven, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att ditt företag alltid är igång och framåt.

Är du nyfiken på oss?

Vi är i alla fall nyfiken på dig :) Läs gärna mer om vilka våra grundare är eller se till att vi ringer upp dig.