Vi som jobbar här

Peter Hällström, CEO

peter@tellusfiber.com

0761-646799

Peter är VD för Tellus Fiber och drivkraften bakom företagets vision och riktning. Med över 30 års erfarenhet inom fiberoptikbranschen, bär han på en djup förståelse för sektorns utmaningar och möjligheter. Det var Peters insikter och passion som lade grunden för Tellus Fiber, och hans vision är att forma framtiden för fiberteknik genom innovation och kundfokus. Under hans ledarskap har Tellus Fiber blivit mer än bara en produktleverantör – företaget står som en symbol för förändring, tillväxt och framtidens möjligheter.


Susanne Karlsson, COO

susanne@tellusfiber.com

0703-415143

Susanne Karlsson är hjärtat bakom drift, inköp och logistik på Tellus Fiber. Med en outtröttlig passion för detaljer och precision säkerställer hon att företagets löften inte bara ges, utan också infrias. Hon förstår vikten av att varje komponent är på rätt plats vid rätt tidpunkt, vilket garanterar att våra kunder får den kvalitet och pålitlighet de förväntar sig. Med Susanne vid rodret kan du vara säker på att Tellus Fibers åtaganden realiseras med högsta möjliga standard.


Alexander Wikström, CCO

alexander@tellusfiber.com

072-4476264

Alexander Wikström har en rik erfarenhet från fiberoptikbranschen. Med tidigare roller som fälttekniker, fibersvetsare, arbetsledare och inom telekommunikationsförsäljning, besitter han en omfattande kunskap om sektorn. När du samarbetar med Alexander får du en engagerad kontaktperson som ständigt är tillgänglig för både er och era slutkunder. Hans gedigna expertis garanterar att ni alltid får de bästa och mest tillförlitliga lösningarna.


Love Hällström, Sales and Warehouse Specialist

love@tellusfiber.com

076-9426799

Love Hällström, företagets unga stjärnskott, har tagit sig an uppgiften att ansvara för lagerhantering och deltar även i diverse försäljningsuppdrag. Även om han fortfarande är i början av sin resa inom fiberoptikbranschen, har hans engagemang, drivkraft och nyfikenhet snabbt gjort honom till en ovärderlig del av Tellus Fiber-teamet. Vad Love kanske saknar i erfarenhet, kompenserar han rikligt med sin entusiasm och vilja att ständigt utvecklas. Hans färska perspektiv och energi bidrar till en dynamisk arbetsmiljö och säkerställer att våra lager och försäljningsprocesser alltid är i toppskick.


Vill du ha en kopp kaffe? Kom gärna förbi vårt nya kontor och hälsa på.