CFP

(Showing 7 of 7)

Utforska vårt omfattande sortiment av CFP-produkter, där varje CFP Transceiver och CFP Module är utformade för att möta kraven i dagens snabbt växande nätverksmiljöer. CFP, som står för Quad Small Form-factor Pluggable, representerar en industriell standard som erbjuder robusta och skalbara lösningar för dataöverföring.

I vårt utbud finner du bland annat CFP Optical Transceiver och modeller som stödjer både CFP 100G och CFP 400G, vilka är utmärkta för olika behov och applikationer. De olika modellerna erbjuder varierande CFP Data Rate, vilket säkerställer att ditt nätverk kan hantera den önskade mängden dataöverföring.

För att möta olika nätverksbehov erbjuder vi även CFP Ethernet-lösningar som uppfyller strikta CFP Specifications. Dessutom säkerställer vår CFP Compatibility att du kan hitta produkter som fungerar sömlöst med din befintliga nätverksutrustning.

Om du är i behov av robusta anslutningar finns även CFP Direct Attach Copper (DAC) i vårt sortiment, som tillsammans med CFP Fiber Connector, erbjuder pålitliga lösningar för olika överföringsavstånd. Du kan vara säker på att uppnå den CFP Transmission Distance du behöver med våra produkter.

Compare